Netflix viser, at min e-mailadresse er ugyldig, efter jeg er logget ind

Hvis du er logget på Netflix-webstedet, men du ser et banner, der siger, at din e‑mailadresse er ugyldig, skal du vælge Opdater e‑mailadresse for at rette eventuelle stavefejl eller tastefejl i den e‑mail, vi har registreret.

Dette banner vises, hvis en Netflix-e-mail blev sendt tilbage eller blokeret fra at blive leveret. Hvis du har opdateret din e-mailadresse, men du stadig ser meddelelsen på webstedet, er det muligt at din e‑mailudbyder blokerer e-mails fra Netflix. For at sikre at Netflix ikke blokeres, skal du tilføje følgende e‑mailadresser til dine kontaktpersoner:

• info@account.netflix.com

• info@join.netflix.com

• info@mailer.netflix.com

• info@members.netflix.com

• info@partner.netflix.com

• surveys@mailer.netflix.com