Netflix-fejl 11003

Hvis du får fejlkoden 11003, skyldes det normalt oplysninger eller en indstilling på din enhed, der forhindrer den i at få kontakt med Netflix-tjenesten. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Bekræft systemindstillingerne
  1. Naviger til Indstillinger (Settings).

2. Rul ned, og vælg Udviklerindstillinger (Developer options).

• Dette findes normalt under System eller Generelt (General).

3. Under Apps skal du fjerne markeringen fra Behold ikke aktiviteter (Do not keep activities).

4. Start Netflix-appen igen, og prøv at streame igen.

Hvis du ikke ser Udviklermuligheder (Developer options) på skærmen:

1. Fra Indstillinger (Settings) skal du rulle ned og vælge Om enhed (About device).

• Dette findes normalt under System eller Generelt (General).

2. Vælg Softwareinfo (Software info).

3. Rul til det sted, hvor du kan se build-nummeret.

4. Tryk fem gange på Build-nummer (Build number), indtil der vises et pop op-vindue med en besked om, at udviklertilstand er blevet aktiveret (developer mode enabled). Dette vil oprette en ny indstillingsmulighed med navnet Udviklermuligheder (Developer options).

5. Vælg Udviklermuligheder (Developer options).

6. Under Apps skal du fjerne markeringen fra Behold ikke aktiviteter (Do not keep activities).

7. Start Netflix-appen igen, og prøv at streame igen.

Kindle Fire

Genstart din tablet

1. Hold Tænd/sluk-knappen (Power) på siden af din tablet nede.

2. Når du får meddelelsen Vil du slukke din Kindle? eller Vil du slukke din Fire?, skal du trykke på Luk (Shut Down), Sluk, (Power Off) eller OK.

3. Når enheden er helt slukket, skal du holde Tænd/sluk-knappen (Power) nede, indtil du ser Kindle- eller Amazon-logoet.