Netflix-fejl 119

Hvis du får fejlkoden 119, vil den ofte være ledsaget af følgende meddelelse:

Log på Netflix igen. Gå til Netflix-webstedet, hvis problemet fortsætter.

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Apple TV

Log af Netflix

Bemærk:
Hvis du bruger Apples fjernbetjenings-app på en iPhone eller iPad, skal du skifte til fjernbetjeningen til Apple TV for at logge ind.
  1. Åbn Netflix, og gå til startskærmen.

2. Vælg Skift profil, hvis din konto har profiler. Hvis din konto ikke har profiler, skal du fortsætte til næste trin.

3. Vælg Log ud.

4. Log på igen, og prøv Netflix igen.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Installer Netflix-appen igen

Afinstallering af appen vil slette eventuelle downloads gemt på din enhed og logge dig af Netflix.
  1. Gå til startskærmen, og tryk og hold på Netflix-appen.

2. Tryk på Fjern app (Remove app) > Slet app (Delete app) > Slet (Delete).

3. Åbn App Store og søg efter "Netflix."

4. Tryk på Netflix og derefter på sky-ikonet for at hente appen. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, så følg Apples trin til at nulstille den.

5. Prøv Netflix igen, når appen er installeret.

Bemærk:
Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, når du har fjernet den, skal du følge Apples trin til at downloade appen i App Store igen.

Genstart din iPhone eller iPad

1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.