Brug af Netflix på din set-top-boks fra Bouygues

Velkommen til Netflix på din set-top-boks fra Bouygues. Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på udvalgte set-top-bokse fra Bouygues. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Model Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
Bbox Sensation (ADSL og Fiber FTTH) Frankrig 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Bbox Miami Frankrig 1080p Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound
Bbox Brooklyn Frankrig 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround Sound

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din set-top-boks fra Bouygues til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og følge vejledningen for din enhed herunder.

Bbox Sensation

Tilknyt fra A la Demande

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.
  2. Vælg A la Demande (tryk til højre på din fjernbetjening).
  3. Tryk til højre igen for at komme til listen med apps.
  4. Find og vælg Netflix.
  5. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra hovedmenuen

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.
  2. Vælg Menu (tryk ned på din fjernbetjening).
  3. Find og vælg Netflix.
  4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Bbox Miami og Bbox Brooklyn

Tilknyt fra Apps-menuen

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.
  2. Vælg Apps (tryk til højre på din fjernbetjening).
  3. Find og vælg Netflix.
  4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra kanaludvalget

• Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 144 eller kanal 172.
  • Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra Bouygues. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende modeller fra Bouygues understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Bbox Brooklyn