Fejlfind sekundær Netflix-skærm på tv'er

Med en sekundær skærm til Netflix kan du styre Netflix på dit tv via en Android- eller Apple-mobilenhed. Få en detaljeret vejledning til, hvordan du bruger en sekundær skærm med din enhed og dit tv i artiklen Sådan bruger du en mobilenhed til at se Netflix på et tv.

Muligheden for at bruge en mobilenhed til at se Netflix på et tv er ikke tilgængelig på et abonnement med reklamer. Hvis du vil se Netflix på dit tv via en mobilenhed, skal du skifte til et abonnement uden reklamer.

Hvis du har problemer med at bruge en sekundær skærm, kan du prøve disse trin:

1. Kontrollér, at din telefon eller tablet er forbundet med det samme wi-fi-netværk som dit tv. Sekundære skærme fungerer ikke via mobildata.

2. Kontrollér, at din wi-fi-router eller dit modem er konfigureret til at tillade multicast. Du kan se, hvordan du konfigurerer multicast, i den manual, der fulgte med routeren, eller du kan kontakte producenten.

Bemærk:
    Den sekundære skærm kan bruges til at styre Netflix på mere end ét tv, men ikke på samme tid.

Hvis det ikke virker, kan du følge trinnene for din enhed.

iPhone og iPad

Sådan løser du dette problem:

Opdater Netflix-appen

1. Tryk på App Store på startskærmen.

2. Tryk på Søg, og indtast "Netflix".

3. På listen skal du trykke på Netflix og derefter trykke på Opdater. Du skal muligvis indtaste adgangskoden til dit Apple ID. Hvis du har glemt den, kan du følge Apples trin for at nulstille den.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

Android-telefon og -tablet

Sådan løser du dette problem:

Opdater Netflix-appen

På din Android-telefon eller -tablet: Gå til Netflix-siden i Play Butik, , og tryk på Opdater.

Du kan også opdatere Netflix-appen ved at følge disse trin:

1. Åbn Play Butik-appen. Hvis du ikke har den, skal du måske løse et problem med Play Butik.

2. Skriv "Netflix" i søgefeltet.

3. På listen skal du trykke på Netflix-appen. Hvis du ikke kan finde Netflix-appen, kan du følge disse trin i stedet.

4. Tryk på Opdater. Hvis du ikke kan se denne mulighed, er appen allerede opdateret.

Opdater din Android OS-version

1. Åbn appen Indstillinger (Settings).

2. Tryk på System > Systemopdatering.

3. Søg efter, og installer tilgængelige opdateringer.

4. Prøv Netflix igen.