Fejlfind sekundær Netflix-skærm på tv'er

Med den sekundære Netflix-skærm til tv'er kan du styre din Netflix-oplevelse fra din Apple iOS- eller Android-baserede enhed. Hvis du har problemer med at anvende den sekundære skærm, kan nedenstående fejlfinding eventuelt hjælpe.

Du kan få en mere dybdegående vejledning til, hvordan du anvender den sekundære skærm på din enhed i Hvordan bruger jeg min mobilenhed til at styre Netflix på mit tv? for at se en liste over understøttede områder.

Jeg kan ikke få den sekundære skærm til at fungere.

1. Har du installeret den nyeste version af Apple- eller Android-operativsystemet?

• Apple-enheder kræver iOS 6.0 eller nyere.

• Android-baserede telefoner, Kindle Fire og Nook kræver Android OS 2.3 (Gingerbread) eller nyere.

• Alle øvrige Android-tablets kræver Android OS 3.0 (Honeycomb) eller nyere.

2. Har du downloadet den nyeste version af Netflix-appen til dit tv?

• Opdater Netflix-appen på dit tv, hvis du ikke allerede har gjort det.

• Denne funktion er tilgængelig på mange enheder, der er fremstillet i 2014 eller senere. Hvis der ikke er tilgængelige opdateringer til din enhed, og du ikke kan bruge din mobilenhed til at styre dit tv, vil denne funktion muligvis ikke være tilgængelig.

3. Har din telefon eller tablet forbindelse til samme trådløse netværk som dit tv?

• Den sekundære Netflix-skærm fungerer ikke via GSM-nettet.

4. Er din router, dit modem eller din gateway indstillet til multicast?

• Vejledningen til din router, dit modem eller din gateway eller producenten bør have instruktioner til aktivering af multicast.

Min telefon eller tablet viser mig ikke muligheden for at streame til Netflix-appen på mit tv.

1. Har din telefon eller tablet forbindelse til samme trådløse netværk som dit tv?

• Den sekundære Netflix-skærm fungerer ikke via GSM-nettet eller over separate trådløse netværk.

2. Er du logget på samme konto på både dit tv og din telefon eller tablet?

• Du skal være logget på samme Netflix-konto på begge enheder for at få den sekundære skærm til at fungere.

Jeg har mere end ét tv. Kan jeg anvende den sekundære skærm til at styre dem?

Ja, du kan anvende den sekundære skærm til at styre Netflix-appen på mere end ét tv, men ikke på samme tid. Hvis du opretter forbindelse fra den sekundære skærm til et andet tv, vil forbindelsen til det nuværende tv blive afbrudt.

globe