Netflix viser "Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. (-116)"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. Prøv igen senere. Gå til Netflix-webstedet, hvis problemet fortsætter (-116) (Sorry, we could not reach the Netflix service. Please try again later. If the problem persists, please visit the Netflix website (-116)).

Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Log ind igen

Hvis du trykker på OK på fejlmeddelelsen, bliver du muligvis logget af enheden og sendt til loginsiden. Hvis dette sker, skal du logge ind med den samme konto og prøve at se en anden serie eller film. Hvis denne fejlmeddelelse vises igen, skal du fortsætte med fejlfinding herunder.

Genstart din Android-telefon eller -tablet

Sluk for din enhed, og tænd den igen.
  1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Kontakt producenten af enheden
Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.