Hvordan administrerer jeg e-mails fra Netflix?

Du kan administrere e-mailindstillinger for Netflix for hver voksenprofil. Følg disse trin for at opdatere dine kommunikationsindstillinger:

1. I en webbrowser skal du indtaste den profil, du vil opdatere kommunikationsindstillingerne for.

2. Gå til siden Konto.

3. Vælg en profil på menuen Profil og forældrekontrol.

4. Åbn Kommunikationsindstillinger.

5. Du kan tilmelde eller framelde dig følgende kategorier for hver profil med en e-mailadresse:

• Netflix-opdateringer: Nye og forbedrede Netflix-funktioner og tip til, hvordan du får mest muligt ud af din konto.

• Nyt på Netflix: Nyligt tilføjede film, serier og sæsoner plus personlige forslag og beskeder.

• Netflix-tilbud: Specialtilbud og reklamer fra Netflix.

• Netflix-undersøgelser: Undersøgelser om, hvordan vi kan gøre Netflix bedre.

6. Vælg Opdater.

Du kan også framelde dig ved at følge instruktionerne i en meddelelse.

Bemærk:
Du kan ikke ophæve abonnementet på meddelelser, der drejer sig om dine kontotransaktioner (f.eks. en meddelelse om, at din konto er afmeldt).

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.