Hvordan administrerer jeg e-mails fra Netflix?

Du kan vælge, hvilke typer e-mails du vil modtage fra Netflix for hver voksenprofil.

1. Log på den profil, du ønsker at redigere, i en webbrowser.

2. Gå til siden Konto.

3. Vælg din profil under Profil og forældrekontrol.

• For visse konti skal du først vælge Profiler og derefter vælge din profil.

4. Vælg Kommunikationsindstillinger.

5. Vælg Administrer e-mails.

6. Tilmeld eller afmeld ved at slå følgende kategorier for hver profil med en e-mailadresse til eller fra:

• Hvad du ser: Nye sæsoner og episoder, Sidste chance, Dine samlinger

• Indholdsanbefalinger m.m.: Top 10, Netop tilføjet, Nu på Netflix

• Invitationer til spørgeundersøgelser: Deltagelsesundersøgelser, spørgeundersøgelser

• Netflix Games: Nyheder, anbefalinger, spilaktivitet

• Netflix.Shop og oplevelser: Netflix.Shop-produkter, Netflix live-oplevelser

• Brug af Netflix-appen: Anbefalede funktioner, tips og tricks, forældrekontrol

• Medlemstilbud: Abonnementsopgraderinger og -kampagner

• Aktivitetsrapport for børneprofiler (kun tilgængelig med en aktiv børneprofil): En rapport om dine børneprofilers streamingaktivitet og temaer

Du kan også framelde alt eller framelde dig noget af det ved at følge instruktionerne.

Bemærk:
Du kan ikke framelde beskeder relateret til opdateringer af din konto (såsom sikkerhedsmeddelelser, beskeder om fakturering og tidsfølsomme beskeder).

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.