Netflix-fakturering via Apple

Fakturering af Netflix via Apple er ikke længere tilgængeligt for de fleste nye eller tilbagevendte medlemmer.

Nogle medlemmer, der faktureres via Apple, i udvalgte lande kan blive bedt om at tilføje en ny betalingsmåde for at fortsætte abonnementet (Bemærk: Netflix-gavekort kan ikke indløses på disse konti. Du kan se flere oplysninger nedenfor).

Bemærk:
Apple-abonnementer fornys automatisk, og der kan blive trukket betaling op til 24 timer før begyndelsen af hver abonnementsperiode.

Betal for Netflix via Apple

Fakturering af Netflix via Apple er ikke tilgængeligt for nye eller tilbagevendte Netflix-kunder.

Hvis du forsøger at oprette dig med en Apple-mobilenhed, kan du gå til Netflix.com i en browser på en mobiltelefon og bruge en alternativ betalingsmåde.

Kontroller, om Netflix faktureres via Apple

Se afsnittet Medlemskab og fakturering på Netflix-siden Konto for at se, om du faktureres via Apple.

Hvis du har spørgsmål til fakturering via Apple, kan du gå til Apple-support.

Opdater dine faktureringsoplysninger hos Apple

Accepter en pris- eller valutaændring

Apple-prisen for Netflix kan ændres som følge af valuta- eller momsændringer. Hvis du faktureres via Apple, vil du blive bedt om at acceptere den nye pris og/eller valuta for at fortsætte dit medlemskab.

Du må logge ind på din Apple-konto og følge Apples anvisninger.

Skift betalingsmåde

Log på din Konto, og vælg Administrer betalingsoplysninger

Du kan ikke skifte fra Apple til et Netflix-gavekort i øjeblikket.

Hvis du har tilmeldt dig via en Netflix-spilapp, skal du afmelde dit abonnement via Apple

Bemærk:
Hvis du ikke kan huske dit Apple-id, kan du gå til Apple-support.

Når den gældende faktureringsperiode udløber, og din konto er lukket, kan du tilmelde dig igen med en ny betalingsmåde .

Bemærk:
I henhold til Apples afmeldingspolitik vil dit medlemskab muligvis blive fornyet, hvis du ikke afmelder dit abonnement mindst 24 timer før fornyelsesdatoen.
Hvis du efter 25. oktober 2021 har skiftet fra Apple-fakturering til en anden betalingsmåde, skal du også afmelde dit Netflix-abonnement via Apple for at undgå yderligere opkrævninger fra Apple.

Skift Netflix-abonnement

Følg disse trin for at ændre dit abonnement via Apple.

Opgraderinger af abonnementer træder i kraft med det samme

• Du vil blive faktureret det fulde beløb for det nye abonnement på den dato, hvor du opgraderer.

• Din faktureringsdato ændres til den dato, hvor du opgraderede dit medlemskab.

• Du modtager straks en refusion for en ubrugt del af dit tidligere abonnement.

En nedgradering af dit abonnement vil træde i kraft ved næste faktureringsdato.

Bemærk:
Hvis du har tilmeldt dig før 10. maj 2014 eller har tilmeldt dig via en Netflix-spilapp, skal du først afmelde dit Netflix-abonnement via Apple. Når din nuværende faktureringsperiode udløber, og din konto er blevet lukket, kan du tilmelde dig igen med en ny betalingsmåde og ændre dit abonnement.

Hvis du har opdateret din betalingsmåde fra Apple, skal du vente til næste faktureringsperiode, før du skifter abonnement, ellers vil du vende tilbage til fakturering via Apple.

Indløsning af Netflix-kampagnetilbud, hvis du betaler via Apple

Kampagnetilbud kan ikke indløses med konti, der faktureres via Apple.

For at indløse et Netflix-kampagnetilbud, skal du afmelde dit abonnement via Apple. Når din nuværende faktureringsperiode udløber, kan du starte din Netflix-konto igen ved at indløse tilbuddet.

Indløsning af Netflix-gavekort, hvis du betaler via Apple

Netflix-gavekort kan ikke indløses med konti, der faktureres via Apple.

For at kunne bruge et Netflix-gavekort skal du afmelde dit abonnement, Når din nuværende faktureringsperiode udløber, kan du starte din Netflix-konto igen ved at indløse gavekortet.

Find din faktureringsdato hos Apple

Tjek din købsoversigt hos Apple for at finde datoen, hvor Apple fakturerede dig for Netflix.

Afmeld Netflix

Du kan afmelde Netflix når som helst.

Hvis du ikke kan se muligheden for at afmelde dit abonnement på Netflix-siden Konto, skal du afmelde dit Netflix-abonnement via Apple. Hvis du afmelder dit abonnement via Apple, bliver din konto sat på pause i 30 dage, hvorefter den vil blive fuldstændig afmeldt.

Bemærk:
I henhold til Apples afmeldingspolitik vil dit medlemskab muligvis blive fornyet, hvis du ikke afmelder dit abonnement mindst 24 timer før fornyelsesdatoen.
Hvis du efter 25. oktober 2021 har skiftet fra Apple-fakturering og har knyttet din Netflix-konto til en pakke, hvor Netflix er inkluderet, skal du også afmelde dit Netflix-abonnement via Apple for at undgå yderligere opkrævninger fra Apple.

Kontakt Apples kundesupport

Du kan kontakte Apples support på support.apple.com/billing.