Netflix viser "Forbindelsen mislykkedes"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Forbindelsen mislykkedes. Hvis du vil prøve igen, skal du klikke på knappen til at prøve igen. Hvis du vil afslutte applikationen, skal du trykke på knappen Afslut (Connection failed. If you want to retry, please select the retry button. If you want to exit tje application, please select the Exit button).

Det skyldes normalt et problem med netværksforbindelsen, der forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Test din internetforbindelse
  1. Gå til fast.com i en webbrowser.

2. Vent, til testen er udført.

Hvis din browser viser en fejlmeddelelse, eller webstedet ikke indlæser, betyder det, at din enhed ikke har forbindelse til internettet. Undersøg, om der er en fejl med dit hjemmenetværk eller din enheds internetforbindelse.