Netflix viser "BLOCKED" eller "HTTP ERROR 403"

Hvis får en af disse meddelelser, når du går til Netflix.com:

Adgang til www.netflix.com blev afvist. (Access to www.netflix.com was denied).
Dette websted afviste at vise denne webside. HTTP 403. (The website declined to show this webpage).
BLOKERET (BLOCKED)
HTTP-fejl 403 (HTTP ERROR 403)

Det betyder, at et midlertidigt problem forhindrer enheden eller netværket i at oprette forbindelse til Netflix.

Løs problemet ved at lukke alle faner eller vinduer i browseren, hvor Netflix er åben, og prøv Netflix igen.

Hvis det ikke virker, betyder det, at vi ikke kan forbinde din konto med Netflix-tjenesten lige nu. Prøv igen senere.