Netflix viser "Beklager, vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten. (-103)"

Hvis du ser en fejl på dit Amazon Fire TV, der viser:

Beklager, men vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten (-103)

Skyldes det normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Ryd Netflix-data

1. Åben Indstillingerne på Fire TV-startskærmen.

2. Vælg Programmer (Applications) > Administrer alle installerede programmer (Manage all installed applications).

3. Rul ned, og vælg Netflix.

4. Vælg Ryd data.

5. Prøv Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Sådan fjernes Netflix:

1. Tryk på Home startknap på Fire TV-fjernbetjeningen.

2. Gå til Netflix-appen, og tryk på Indstillinger valgmulighedsknap.

3. Vælg Fjern.

4. Vælg Fjern igen for at bekræfte.

Sådan installeres Netflix igen:

1. Tryk på knappen Netflix på din Fire TV-fjernbetjening.

2. Vælg Download, og vælg derefter Åbn.

3. Prøv Netflix igen.