Netflix-fejl M7702-1003

Du ser muligvis fejlkoden M7702-1003 sammen med denne besked:

Vi beklager afbrydelsen
Vi har problemer med at afspille Netflix. Gå til chrome://components, find komponenten Widevine Content Decryption Module, og klik på knappen "Søg efter opdatering".

Det betyder, at en af din browser skal opdateres, eller at en browserindstilling forhindrer Netflix i af afspille.

Sådan løser du dette problem:

Sørg for, at din browser kan afspille beskyttet indhold

1. Indtast, eller kopiér og indsæt chrome://settings/content/protectedContent i browserens adresselinje, og tryk derpå Enter eller Return.

2. Aktivér Websteder må afspille beskyttet indhold, og prøv derefter Netflix igen.

Eller:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i din browser.

2. Klik på Indstillinger (Settings) > Privatliv og sikkerhed (Privacy and security) > Indstillinger for websted (Site settings).

3. Gå til Indhold (Content), og klik på Yderligere indholdsindstillinger (Additional content settings) > Beskyttede indholds-id'er (Protected content IDs).

4. Aktivér Websteder må afspille beskyttet indhold, og prøv derefter Netflix igen.

Opdater Google Chrome

1. Klik på Mere øverst til højre i din browser.

2. Klik på Hjælp > Om Google Chrome.

3. Vent, mens Chrome automatisk tjekker, om der er nye opdateringer.

4. Hvis der er en opdatering, skal du klikke på Genstart.

5. Prøv Netflix igen.

Opdater funktionen til beskyttelse af indhold i Chrome

1. Indtast eller kopiér og indsæt chrome://components i din browsers adresselinje, og tryk derpå Enter eller Return.

2. Find Widevine Content Decryption Module på listen, og klik på Søg efter opdatering. Hvis din browser ikke har denne mulighed, kan du downloade den seneste version af Chrome fra Google.

Hvis din browser viser Status – Komponent opdateret, skal du genstarte Chrome og prøve Netflix igen.

Hvis din browser viser Status – Komponent ikke opdateret, betyder det, at komponenten allerede er opdateret.

Geninstaller Google Chrome

1. Følg Googles trin til at afinstallere Chrome på din computer.

2. Brug en anden browser, og følg trinnene for at installere den nyeste version af Google Chrome.

3. Prøv Netflix igen.

Næste skridt

Hvis du gennemfører ovenstående trin, men stadig får denne fejl, kan der være antivirus- eller firewall-sikkerhedssoftware, som forhindrer Chromes indholdsbeskyttelsesfunktion i at blive opdateret. Kontakt producenten af din sikkerhedssoftware eller en it-kyndig person for at få mere hjælp, eller brug en anden browser til at se Netflix.