Billedstøj, når der ses Netflix på en Windows-baseret computer

Følg nedenstående fejlfindingstrin, hvis du får billedstøj, når du prøver at se Netflix på en Windows-baseret computer med flere skærme.

Windows 10

Juster skærmindstillingerne

1. Højreklik på skrivebordet.

2. Vælg Skærmindstillinger (Display Settings).

3. Vælg Avancerede skærmindstillinger (Advanced Display Settings).

4. Vælg Vis egenskaber for netværkskort (Display Adapter Properties).

5. Vælg fanen Skærm (Monitor).

6. Vælg Skærmens opdateringshastighed (Screen refresh rate).

7. Vælg en skærmopløsningshastighed på 120 Hz eller mindre.

8. Vælg Anvend (Apply)

9. Prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din skærmkonfiguration

1. Omgå alle HDMI-konvertere ved at slutte skærmen direkte til din computer.

2. Hvis du bruger et HDMI-kabel, kan du prøve at vende det modsat, eller prøve med et andet HDMI-kabel.

3. Hvis du bruger flere skærme, kan du prøve at tage stikkene ud af computeren og derefter tilslutte dem et af gangen og prøve Netflix efter hvert forsøg.

• Hvis du kun får denne fejl med én af skærmene, kan du have et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler, at du kontakter skærmproducenten for at få mere hjælp, eller at du undlader at tilslutte skærmen, når du streamer.

Windows 11

Juster skærmindstillingerne

1. Højreklik på skrivebordet.

2. Vælg Skærmindstillinger (Display Settings).

3. Vælg Avancerede skærmindstillinger (Advanced Display Settings).

4. Vælg Vis egenskaber for netværkskort (Display Adapter Properties).

5. Vælg fanen Skærm (Monitor).

6. Vælg Skærmens opdateringshastighed (Screen refresh rate).

7. Vælg en skærmopløsningshastighed på 120 Hz eller mindre.

8. Vælg Anvend (Apply)

9. Prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din skærmkonfiguration

1. Omgå alle HDMI-konvertere ved at slutte skærmen direkte til din computer.

2. Hvis du bruger et HDMI-kabel, kan du prøve at vende det modsat, eller prøve med et andet HDMI-kabel.

3. Hvis du bruger flere skærme, kan du prøve at tage stikkene ud af computeren og derefter tilslutte dem et af gangen og prøve Netflix efter hvert forsøg.

• Hvis du kun får denne fejl med én af skærmene, kan du have et problem med kopibeskyttelse. Vi anbefaler, at du kontakter skærmproducenten for at få mere hjælp, eller at du undlader at tilslutte skærmen, når du streamer.