Netflix viser "Brugsgrænse, for mange anmodninger for konto"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Brugsgrænse, for mange anmodninger for konto (Usage limit, your account has exceeded the maximum number of requests at this time)

Dette skyldes normalt et netværksforbindelsesproblem, der forhindrer din Roku i at oprette forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Kontrollér, at du bruger den nyeste version af Netflix-appen

1. Vælg Indstillinger (Settings).

2. Vælg System

3. Vælg Systemopdatering (System Update).

4. Vælg Søg nu (Check Now).

5. Download eventuelle tilgængelige opdateringer, og prøv Netflix igen.