Brug af Netflix på din set-top-boks fra Bell Canada

Velkommen til Netflix på din set-top-boks fra Bell Canada! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på visse set-top-bokse fra Bell Canada. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

Enheder Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
Broadcom VIP22T1NA Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP2262T1NA Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP2102 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP25002 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP2502W Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom 2202NA Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP2262NA Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Sigma VIP1232 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Sigma VIP1200 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Sigma VIP1232 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Sigma VIP1216 Canada 720p Undertekster, alternativ lyd
Broadcom VIP5662 Canada 4 K Undertekster, alternativ lyd

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din set-top-boks fra Bell Canada til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge mellem nedenstående indstillinger.

Tilknyt fra App Launcher (Fibe TV-kunder)

1. Tryk på knappen APPS eller INTERACTIVE TV på fjernbetjeningen.
  2. Brug knappen med pil til højre for at rulle til Netflix-appen, og tryk på OK.
  3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra App Launcher (Fibe/Fibe Atlantic-kunder)

1. Tryk på knappen APPS på fjernbetjeningen.
  2. Brug knappen med pil til højre for at rulle til Netflix-appen, og tryk på OK.
  3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra kanaludvalget

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til en af disse lokale kanaler:
    • Fibe/Fibe Atlantic: 333 i SD eller 556 i HD
    • Fibe TV: 311 i SD eller 1311 i HD
  2. Når du er på kanalen, skal du vælge OK for at starte Netflix-appen.
  3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra Bell Canada. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere. Du kan finde flere oplysninger nedenfor.
  • Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende Bell Canada-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• Broadcom VIP5662