Netflix viser "Vi kunne ikke logge dig på. Anmodningen mislykkedes. Ikke godkendt (401)"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Vi kunne ikke logge dig på. Anmodningen mislykkedes. Ikke godkendt (401) (Sorry, we had trouble logging you in. Request Failed: Unauthorized (401))

Denne meddelelse skyldes normalt et problem med softwaren eller internetforbindelsen, der forhindrer dit Apple TV 4 eller Apple TV 4K i at oprette forbindelse til Netflix-tjenesten. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Installer Netflix-appen igen

Slet Netflix

1. Markér Netflix-appen fra startskærmen på dit Apple TV.

2. Tryk og hold på midten af fjernbetjeningens berøringsoverflade eller klikpude, indtil Netflix-appen begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Afspil/Pause for at slette appen.

4. Vælg Slet for at bekræfte.

Geninstaller Netflix

1. Åbn App Store på startskærmen til Apple TV.

2. Søg efter Netflix for at finde appen, og tryk derefter på Installer.