Brug af Netflix på din tv-boks (set-top-boks) fra TDC

Velkommen til Netflix på din tv-boks fra TDC! Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke er sikker på, om din enhed understøtter Netflix, kan du følge trinnene på fanen "Konfigurer Netflix" (Set up Netflix) for at finde Netflix-appen.

Netflix-funktioner

Netflix findes på visse tv-boks-enheder fra TDC. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation
På de fleste enheder lader Netflix dig gennemse rækker med film og serier, inklusive en række med valg fra Min liste (My List). Hver række repræsenterer en kategori (komedie, drama, serier osv.), som vi præsenterer for dig baseret på, hvad du tidligere har set.

På ældre enheder findes der muligvis ikke rækker med filmkategorier, men du kan rulle gennem Min liste (My List), som du kan oprette på Netflix-webstedet.

Opløsning
De fleste enheder er i stand til at streame Netflix i HD, hvis du har en hurtig internetforbindelse, og vil afspille Netflix i den højeste understøttede opløsning (se vores anbefalinger til internetforbindelsens hastigheder for at få flere oplysninger).

Undertekster og alternativ lyd:
Find ud af, hvordan du aktiverer undertekster, tekstning for hørehæmmede og alternativ lyd (inklusive 5.1-surroundsound), der er tilgængelige til mange film og tv-serier. Du kan kontrollere, om din enhed understøtter 5.1-lyd ved at gå til originalt indhold fra Netflix og se, om der er mulighed for at vælge 5.1-lyd. 5.1 surround sound understøttes ikke i øjeblikket til streaming på en computer, der bruger Microsoft Silverlight. Nogle enheder giver dig mulighed for at tilpasse udseendet af undertekster og tekstning. Ældre enheder vil vise undertekster og tekstning i deres standardudseende eller er ikke konfigureret til at vise undertekster.

Forældrekontrol
Med Netflix kan du indstille forældrekontrol for individuelle profiler.

HDR
Enheder, der understøtter HDR, vil lade dig streame Netflix i HDR, når de er sluttet til et kompatibelt tv.

Enheder Understøttede regioner Opløsning Lyd og undertekster
TDC Cisco_KMM3x10 Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
TDC Cisco_CIS5030 Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
TDC Tatung_STB2313 Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
TDC CISCO_ISB2231 Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
TDC CISCO_ISB2201 Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
TDC ARRIS_VIP2502EW Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
YouSee TV Danmark 720p Undertekster, alternativ lyd
YS-4000 Danmark 4 K Undertekster, alternativ lyd, 5.1 Surround

Konfigurer Netflix

Hvis du vil knytte din tv-boks fra TDC til din Netflix-konto, skal du begynde fra startskærmen (Home) og vælge mellem nedenstående indstillinger.

Tilknyt via menuen TV Apps:

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen.
  2. Vælg menuen Apps, og vælg derefter undermenuen Vis alle.
  3. Vælg Netflix, og tryk på OK.
  4. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra knappen TV Guide

1. Tryk på knappen TV Guide på fjernbetjeningen.
  2. Vælg Netflix kanal 222 på kanallisten, og tryk på OK.
  3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Tilknyt fra kanal 222

1. Brug fjernbetjeningen til at gå til kanal 222.
  2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind (Sign In).

Din enhed er nu knyttet til din Netflix-konto. God fornøjelse!

Log af Netflix

Følg nedenstående trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

Afslut, og log af Netflix

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Log ud (Sign Out).
  5. Vælg Ja (Yes) for at bekræfte.
  6. Du får nu mulighed for at logge på som et andet Netflix-medlem.

Afslut Netflix uden at logge af

1. Start på startskærmen i Netflix.
  2. Tryk på Tilbage-knappen (Back) på din fjernbetjening.
  3. Vælg tandhjulsikonet til højre.
  4. Vælg Afslut (Exit).
  5. Vælg OK.

Netflix i Ultra HD

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på udvalgte set-top-bokse fra TDC. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet din modtager via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).
  • Et abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD. Du kan se, hvilket abonnement du har, på netflix.com/ChangePlan.
  • En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.
  • Streamingkvalitet er indstillet til Auto eller Høj (High). Du kan finde flere oplysninger om indstilling af videokvalitet i artiklen Afspilningsindstillinger.

Følgende TDC-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i Ultra HD:

• YS-4000

Netflix i HDR

Netflix er tilgængelig i HDR på udvalgte set-top-bokse fra TDC. For at streame i HDR har du brug for:

Følgende TDC-modeller understøtter i øjeblikket Netflix i HDR:

• YS-4000