Netflix viser "Beklager, vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten (-100)"

Du kan eventuelt se fejlen:

Beklager, vi kunne ikke få kontakt til Netflix-tjenesten (-100)

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på din enhed, og som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dit Amazon Fire TV's standardindstillinger

Bemærk, at hvis disse trin gennemføres, vil alle data, du eventuelt har gemt på dit Amazon Fire TV, blive slettet. Dette kan inkludere apps, gemte adgangskoder eller andre oplysninger. Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du har adgang til loginoplysningerne for apps eller tjenester – herunder adgangskoden til dit Wi-Fi-netværk.

1. Tryk på knappen Start (Home) på din fjernbetjening.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Du skal vælge System eller Enhed (Device).

4. Vælg Gendan til fabriksindstillinger (Restore to Factory Defaults).

5. Prøv Netflix igen.

Hvis du stadig ikke kan streame efter at have gennemgået disse trin, kan du kontakte Amazon for yderligere assistance.

Hvad gør jeg nu?

Hvis denne fejl stadig opstår, efter du har gendannet din enhed til fabriksindstillingerne, kan der være et uløseligt problem med din enhed. Du kan kontakte producenten af din enhed for at få mere hjælp.

Smart-tv

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Kontakt producenten af enheden

Der er opstået et hardware- eller softwareproblem på din enhed, som kun producenten af enheden kan løse. For at fortsætte med at se Netflix kan du kontakte producenten af din enhed og spørge om følgende:

• Hjælp til opgradering til den nyeste firmware på enheden.

Hvis din enhed allerede er opdateret, eller der ikke findes opdateringer, har producenten muligvis andre forslag til, hvordan problemet med enheden kan løses. Hvis der ikke er yderligere trin, eller de yderligere trin ikke løser problemet, skal du bruge en anden Netflix-kompatibel enhed for fortsat at streame.