Netflix-fejl U7361-1253-C00D36B4

Hvis du får fejlkoden U7361-1253-C00D36B4 på din Windows 10-baserede computer, skyldes det normalt et problem med din computers lyddrivere. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Bruger du et tv som skærm?

En gang i mellem kan brug af et tv som ekstern skærm for din computer forårsage dette problem.

• Afbryd forbindelsen fra din computer til dit tv, og prøv at afspille serien eller filmen igen. Hvis du kan afspille uden problemer, kan du se i tv'ets brugervejledning eller på producentens websted for at få hjælp til at bruge dit tv som computerskærm.

Deaktiver lydudvidelser

1. På Windows Start-menuen på din computer skal du klikke på Indstillinger tandhjulsikon til indstillinger.

2. Klik på System.

3. I venstre side skal du klikke på Lyd (Sound).

4. Øverst til højre skal du klikke på Kontrolpanel for lyd (Sound Control Panel).

5. I vinduet Lyd (Sound), der åbnes, skal du klikke på enheden med et grønt flueben.

6. Klik på Egenskaber (Properties).

7. Klik på fanen Udvidelser (Enhancements).

8. Kontrollér, at Deaktiver alle udvidelser (Disable all enhancements) er slået til.

• Hvis du ikke kan se fanen Udvidelser (Enhancements), eller hvis Deaktiver alle udvidelser (Disable all enhancements) allerede er slået til, skal du fortsætte til næste trin nedenfor.

Installer Windows Media Feature Pack

Hvis du bruger Windows 10 N- eller Windows 10 KN-versionen, foreslår vi, at du downloader Windows Media Feature Pack. Når overførslen er gennemført, skal du genstarte din computer og prøve Netflix igen. Du kan bekræfte, hvilken Windows-version, du har, ved at søge efter Om din computer (About your PC) i Windows.

Bemærk:
Hvis du ikke kan se en Windows Media Feature Pack til din version af Windows 10, skal du kontakte Microsoft for at få hjælp til at bestemme, hvilken Windows Media Feature Pack, der passer til din computer.

Sørg for, at videodrivere er opdaterede

Du skal muligvis opdatere computerens videodriver eller installere en videodriver, der understøttes af Windows 10.

Netflix Kundeservice kan ikke hjælpe med disse trin. Er du ikke tryg ved selv at udføre trinnene, kan du bede computerproducenten om hjælp.

• Hvis computeren anvender et grafikkort eller en GPU, skal du bruge den software, der blev installeret sammen med kortet, og opdatere dens videodriver.

Bemærk:
    AMD og NVIDIA er de mest udbredte producenter af GPU'er og GPU-software.
  • Hvis en opdatering ikke fungerede, eller der ikke findes tilgængelige opdateringer, skal du fjerne driveren og installere den igen.

• Hvis der ikke findes en videodriver til din computer, der understøttes af Windows 10, kan du prøve at afspille Netflix på en anden enhed eller i en anden browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Opera.