Netflix viser "For mange omdirigeringer, siden kunne ikke åbnes"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

For mange omdirigeringer, siden kunne ikke åbnes

Det skyldes normalt, at oplysninger eller indstillinger gemt i din Safari-browser skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Tillad cookies i Safari

1. Tryk på Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Rul ned, og tryk på Safari.

3. Under Privatliv og sikkerhed (Privacy & Security) skal du slå muligheden Blokér cookies (Block Cookies) fra.

4. Tryk på Tillad altid (Always allow).

5. Åben din email, og prøv at klikke på linket til nulstilling af adgangskode igen.

Mac-computer

Fjern webstedsdata fra Netflix
  1. Gå til Safari-menuen øverst til venstre i din browser.

2. Vælg Indstillinger.

3. Vælg Anonymitet.

4. Under Cookies og data fra websteder skal du vælge Detaljer eller Administrer webstedsdata.

5. Søg efter Netflix.

6. Vælg Fjern.

7. Vælg Fjern nu.

8. Når webstedsdataene for Netflix er slettet, skal du gennemtvinge lukning af Safari og prøve at starte Netflix igen.

Sådan gennemtvinges lukning af Safari:

1. Vælg Apple-ikonet øverst til venstre i browseren.

2. Vælg Afbryd.

3. Vælg Safari.

4. Vælg Afbryd.

5. Bekræft dit valg.

6. Prøv Netflix igen.