Netflix-fejl O7702-1003

Hvis du får fejlkoden O7702-1003 på din computer, skyldes det normalt et problem med turboindstillingen på din Opera-browser. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opdater Opera

1. Åbn Opera-menuen.

2. Vælg Opdatering og Gendannelse (Update & Recovery).

3. Vælg knappen Søg efter opdatering (Check for Update).

4. Når opdateringen er downloadet, vælg Opdater (Update).

5. Prøv Netflix igen.

Hvis der ikke var nogen tilgængelig opdatering, eller hvis opdateringen af ikke løste problemet, kan du fortsætte med nedenstående fejlfinding.

Opdater plugin'et WidevineCdm

1. Skriv opera://components i adresselinjen i Opera, og tryk på Enter.

2. Find Widevine Content Decryption-modulet, og vælg Søg efter opdatering (Check for update).

3. Når status viser Komponenten er opdateret (Component updated), kan du prøve at starte Netflix igen.

Deaktiver Turbo Mode

1. Skriv opera://settings i adresselinjen i Opera, og tryk på Enter.

2. Vælg Avanceret (Advanced) på menuen til venstre, og vælg derefter Funktioner (Features).

3. Rul ned til Opera Turbo, og slå Aktivér Opera Turbo (Enable Opera Turbo) fra.

Bemærk:
    Opera Turbo er kun tilgængelig i Opera-versioner 59 og lavere.
  4. Prøv Netflix igen.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.