Netflix-fejl D7371-1204

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl skyldes normalt, at oplysninger, som er gemt i din browser, skal opdateres.

Sådan løser du dette problem:

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Ryd cookien www.netflix.com

1. Klik på Indstillinger og mere Indstillinger og mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Cookies og webstedstilladelser.

4. Klik på Administrer og slet cookies og webstedsdata.

5. Klik på Se alle cookies og websitedata.

6. Find og udvid netflix.com på listen.

7. Til højre for www.netflix.com klikker du på Fjern www.netflix.com Fjern www.netflix.com.

8. Prøv Netflix igen.

Ryd browserdata

Bemærk:
Disse trin sletter alle loginoplysninger in din browser.
  1. Klik på Indstillinger med mere indstillinger med mere i browserens øverste højre hjørne.

2. Klik på Historik (History)

3. Klik på menuikonet menu i vinduet, som vises.

4. Klik på Ryd browserdata (Clear Browsing Data)

5. I rullemenuen Tidsinterval (Time Range) skal du vælge Hele tiden(All time)

6. Rul ned gennem listen, og marker alle felter, og klik så på Ryd nu (Clear now)

7. Prøv Netflix igen.