Netflix-fejl C7701-1003

Hvis du får fejlkoden C7701-1003 på din Google Chromebook eller Chromebox, skyldes det normalt, at der er nogle browserindstillinger, som skal ændres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Sørg for, at din browser kan afspille beskyttet indhold
  1. Indtast, eller kopiér og indsæt chrome://settings/content/protectedContent i browserens adresselinje, og tryk derpå Enter eller Return.

2. Aktivér Websteder må afspille beskyttet indhold, og prøv derefter Netflix igen.

Eller:

1. Klik på Mere Ikon for Chrome-menu øverst til højre i din browser.

2. Klik på Indstillinger (Settings) > Privatliv og sikkerhed (Privacy and security) > Indstillinger for websted (Site settings).

3. Gå til Indhold (Content), og klik på Yderligere indholdsindstillinger (Additional content settings) > Beskyttede indholds-id'er (Protected content IDs).

4. Aktivér Websteder må afspille beskyttet indhold, og prøv derefter Netflix igen.