Statisk eller hvæsende lyd

Hvis du hører en statisk eller en hvæsende lyd, når du ser Netflix, skal du muligvis opdatere din enhed eller ændre en lydindstilling.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Roku

Ældre Roku-modeller

Er 5.1 surround sound aktiveret?

Hvis 5.1-surroundsound er aktiveret, og:

• du har sluttet din Roku til dit tv via en A/V-modtager, skal den understøtte Dolby Digital Plus for at afkode og afspille 5.1-lyd. Hvis din modtager kun understøtter Dolby Digital eller ikke understøtter Dolby Surround, mislykkes forsøg på at afspille 5.1-indhold.

• din Roku ikke er tilsluttet en A/V-modtager, eller hvis din modtager understøtter Dolby Digital Plus, skal du fortsætte fejlfindingen nedenfor.

Hvis du ikke har aktiveret 5.1-surroundsound, kan du fortsætte fejlfindingen nedenfor.

Skift dine lydindstillinger

1. Vælg en serie eller film.

2. På siden med beskrivelse af titlen skal du vælge Lyd og undertekster (Audio and Subtitles).

3. Sørg for, at Stereo er valgt under Lyd (Audio).

4. Prøv at afspille din serie eller film igen.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Nyere Roku-modeller

Er 5.1 surround sound aktiveret?

Hvis 5.1-surroundsound er aktiveret, og:

• du har sluttet din Roku til dit tv via en A/V-modtager, skal den understøtte Dolby Digital Plus for at afkode og afspille 5.1-lyd. Hvis din modtager kun understøtter Dolby Digital eller ikke understøtter Dolby Surround, mislykkes forsøg på at afspille 5.1-indhold.

• din Roku ikke er tilsluttet en A/V-modtager, eller hvis din modtager understøtter Dolby Digital Plus, skal du fortsætte fejlfindingen nedenfor.

Hvis du ikke har aktiveret 5.1-surroundsound, kan du fortsætte fejlfindingen nedenfor.

Skift dine lydindstillinger

1. Afspil en serie eller en film.

2. Under afspilning af din serie eller film skal du trykke på pil ned.

3. Vælg Lyd og undertekster (Audio & Subtitles).

4. Sørg for, at indstillingen ikke 5.1 (non 5.1) er valgt under Lyd (Audio).

5. Prøv at afspille din serie eller film igen.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Windows-computer

Opdater din computers lyddriver

Sådan løser du dette problem:

Hvis disse trin ikke virker, eller hvis du får det samme problem i en webbrowser, skal du kontakte computerens producent for at få hjælp til fejlfinding af problemet med lyddriveren.

Opdater codec for IDT High Definition Audio

Se computerproducentens websted for at finde en lyddriver, der er kompatibel med Windows 10. Hvis du ikke er sikker på, hvilken driver du skal downloade, eller hvordan den skal installeres, kan producenten af computeren hjælpe dig.