Netflix-fejl U7361-1254-C00D4E85

Hvis du får fejlkoden U7361-1254-C00D4E85 på din Windows 10-baserede computer, skyldes det normalt, at der er oplysninger på enheden, som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Opdater Netflix-appen

1. På proceslinjen eller i menuen Start skal du klikke på Microsoft Store for at åbne den.

2. Klik på Mere (More) ikonet mere > Downloads og opdateringer (Downloads and Updates).

3. Klik på Download ikonet download til højre for Netflix.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringen er udført.

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Deaktiver eksklusiv styringstilstand

1. Vælg ikonet Start i nederste venstre hjørne af skrivebordet.

2. Skriv Lyd i søgefeltet.

3. Vælg Kontrolpanel for lyd (Sound Control Panel) i søgeresultaterne.

4. Vælg fanen Afspilning (Playback), Når vinduet med kontrolpanelet for lyd vises.

5. Højreklik på den aktuelle standardlydenhed. (Den har et grønt flueben ved siden af).

6. Vælg Egenskaber (Properties).

7. Vælg fanen Avanceret (Advanced).

8. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Tillad programmer at overtage eksklusiv styring af enheden (Allow applications to take exclusive control of this device).

9. Klik på knappen OK for at anvende indstillingen.

10. Prøv Netflix igen.