Hvordan administrerer jeg brug af mobildata på Netflix?

Du kan styre den mængde data, som Netflix bruger ved streaming på mobile netværk på dine iOS- eller Android-baserede mobilenheder.

Juster indstillingerne for dit forbrug af mobildata

At justere indstillingerne for forbruget af mobildata for din konto er den nemmeste måde at reducere mængden af forbrugte data ved streaming af Netflix. Der er fire indstillinger for dataforbrug at vælge imellem. Hvert estimat herunder er pr. stream:

• Automatisk (Automatic) – Netflix vil vælge en indstilling for dataforbrug, der afvejer dataforbrug med god videokvalitet. Det tillader dig i øjeblikket at se ca. 4 timer pr. GB data.

• Kun Wi-Fi (Wi-Fi Only) – Du vil kun være i stand til at streame på enheden, når du har forbindelse til Wi-Fi.

• Spar på data (Save Data) – Se ca. 6 timer pr. GB data.

• Maks. data (Maximum Data) – Anbefales kun, hvis du har et abonnement med ubegrænset dataforbrug. Denne indstilling vil streame med højest mulig kvalitet for din enhed og det indhold, du ser. Dette kan bruge 1 GB pr. 20 minutter eller mere afhængigt af enheden og netværkshastigheden.

Sådan vælger du den indstilling, der passer bedst til dit mobildataabonnement:

• Mens du er i Netflix-appen, skal du vælge ikonet Menu. Dette vil enten blive vist som i det øverste venstre hjørne eller i øverste højre hjørne.

• Vælg Appindstillinger.

• Vælg Mobildataforbrug.

• Vælg din ønskede indstilling.

De ændringer af dataindstillinger, du foretager fra mobilenheden, gælder kun for den pågældende enhed, når du streamer over mobildatanetværk. Mens du er tilsluttet Wi-Fi, forsøger vi at streame i den højest mulige kvalitet i forhold til din internethastighed og det indhold, du ser.

Hvis du også har indstillet dit dataforbrug for alle enheder via Afspilningsindstillinger (Playback settings) på siden Konto (Account), vil streaming på mobilenheder ikke overstige denne indstilling. Du kan se flere oplysninger om afspilningsindstillinger på ]Hvordan kontrollerer jeg, hvor meget data Netflix bruger?