Netflix-fejl D7361-1254-C00D4E85

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl skyldes normalt, at der er oplysninger i din browser, som skal opdateres, eller at din computer har brug for en systemopdatering for at kunne afspille Netflix.

Sådan løser du dette problem:

Ryd Netflix-cookien

1. Gå til netflix.com/clearcookies. Dette vil logge dig ud fra din konto.

2. Vælg Log ind (Sign In), og indtast din e-mailadresse og adgangskode til Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Opdater Windows

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet.

2. Vælg Indstillinger (Settings) .

3. Vælg Opdatering og sikkerhed.

4. Windows vil søge efter opdateringer. Hvis det ikke er tilfældet, så skal du vælge Søg efter opdateringer.

5. Genstart din computer, og prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Deaktiver eksklusiv styringstilstand

1. Vælg ikonet Start i nederste venstre hjørne af skrivebordet.

2. Skriv Lyd i søgefeltet.

3. Vælg Kontrolpanel for lyd (Sound Control Panel) i søgeresultaterne.

4. Vælg fanen Afspilning (Playback), Når vinduet med kontrolpanelet for lyd vises.

5. Højreklik på den aktuelle standardlydenhed. (Den har et grønt flueben ved siden af).

6. Vælg Egenskaber (Properties).

7. Vælg fanen Avanceret (Advanced).

8. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Tillad programmer at overtage eksklusiv styring af enheden (Allow applications to take exclusive control of this device).

9. Klik på knappen OK for at anvende indstillingen.

10. Prøv Netflix igen.