Netflix-fejl C1-U7131-1957-205007

Hvis du får fejlkoden C1-U7131-1957-205007 på din Windows 10-baserede computer, ledsages den af og til af følgende meddelelse:

E-mailadressen eller adgangskoden er forkert. Prøv igen.

Det skyldes normalt et problem, der opstår, når du logger på. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontrollér adgangskoden to gange
  • Kontrollér, at du har indtastet den rigtige adgangskode.

• Hvis adgangskoden er korrekt, kan du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskoden (eller nulstille via mobil hvis du har angivet dit mobilnummer).

• E-mailen indeholder et link, der automatisk logger dig på Netflix. Du vil derefter blive bedt om at oprette en ny adgangskode.

• Sørg for at bruge linket inden for 24 timer. Hvis linket udløber, kan du sende dig selv en ny e-mail til nulstilling af adgangskoden.