Netflix-fejl -11819

Hvis du får fejlkoden -11819, skyldes det normalt, at oplysninger, der er gemt på din enhed, skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Apple TV

Genstart enheden
  1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Genstart din iPhone eller iPad
  1. Tryk og hold ned på sideknappen og en af lydstyrkeknapperne på samme tid, indtil skyderne vises. Skub den øverste skyder for at slukke helt for enheden.

• Hvis skyderne ikke vises, kan du trykke og holde ned på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake), indtil den røde skyder vises.

2. Vent i 10 sekunder, og tryk på knappen Vågeblus til/fra (Sleep/Wake).

3. Prøv Netflix igen, når din enhed er tændt.