Netflix-fejl M7703-1003

Hvis du får fejlkoden M7703-1003 på din computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hov, der opstod en fejl ...
Uventet fejl
Der opstod en uventet fejl. Genindlæs siden, og prøv igen.

Det skyldes normalt, at der er en komponent i browseren, som skal opdateres, eller at den bliver blokeret af en sikkerhedsindstilling eller et sikkerhedsprogram. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Trin til Windows
Trin til Mac

Ryd Google Chrome-browserens historik

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Menu Tilpas, og administrer Google Chrome .

2. Klik på Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserhistorik.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg Tidsinterval i rullemenuen og derefter Altid.

5. Fjern alle markeringer undtagen for Cookies og andre data til websteder (Cookies and other site data).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.

Opret en ny brugerprofil til browseren

Der kan være et problem med de data, der er knyttet til brugerprofilen til din browser. Følg nedenstående trin til fejlfinding. (Bemærk: Hvis du udfører dette trin, fjerner det eventuelle bogmærker eller adgangskoder, der tidligere blev gemt i browseren. Det anbefales, at du sikkerhedskopierer dine data, før du fortsætter).

1. Luk helt for Google Chrome – det kan være en god idé at udskrive de følgende trin.

2. Tryk på Windows-tasten + R for at få vist dialogboksen.

3. Indtast følgende, og klik på OK:

• I Windows XP: %USERPROFILE%/Local Settings/Application Data/Google/Chrome/User Data

• I Windows Vista/ Windows 7/ Windows 8/ Windows 10: %LOCALAPPDATA%/Google/Chrome/User Data

4. Find mappen Standard (Default) i det viste vindue med mapper, og omdøb den til "Standardsikkerhedskopi" (Backup default).

5. Åbn Google Chrome, og prøv Netflix igen. Der oprettes automatisk en ny standardmappe (Default), når du starter med at bruge browseren.

Ryd Google Chrome-browserens historik

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Menu Tilpas, og administrer Google Chrome .

2. Klik på Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserhistorik.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg Tidsinterval i rullemenuen og derefter Altid.

5. Fjern alle markeringer undtagen for Cookies og andre data til websteder (Cookies and other site data).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.

Opret en ny brugerprofil til browseren

Der kan være et problem med de data, der er knyttet til brugerprofilen til din browser. Følg nedenstående trin til fejlfinding. (Bemærk: Hvis du udfører dette trin, fjerner det eventuelle bogmærker eller adgangskoder, der tidligere blev gemt i browseren. Det anbefales, at du sikkerhedskopierer dine data, før du fortsætter).

1. Luk helt for Google Chrome – det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.

2. Vælg Gå til (Go) i Mac-menulinjen øverst på skærmen.

3. Vælg Gå til mappe (Go to Folder).

4. Indtast følgende i tekstfeltet, og tryk derefter på Gå til (Go):

• ~/Library/Application Support/Google/Chrome/

5. Find mappen Standard (Default) i det viste vindue med mapper, og omdøb den til "Standardsikkerhedskopi" (Backup default).

6. Åbn Google Chrome, og prøv Netflix igen. Der oprettes automatisk en ny standardmappe (Default), når du starter med at bruge browseren.