Netflix-fejl M7399-1260-00000026

Hvis du får fejlkoden M7399-1260-00000026 på din computer, skyldes det normalt, at oplysninger, der er gemt i browseren, skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Mac-computer

Opdater siden

1. Du kan opdatere siden ved at klikke på genindlæsningsikonet ved siden af adresselinjen.

2. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontrollér tilgængelig lagerplads

1. Vælg Apple-ikonet i øverste venstre hjørne af skærmen.

2. Vælg Om denne Mac (About this Mac).

3. Vælg Lager (Storage).

4. Hvis der er mindre end 100 MB tilgængelig lagerplads, skal du frigøre plads, inden du kan se Netflix igen.

Ryd Google Chrome-browserens historik

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Menu Tilpas, og administrer Google Chrome .

2. Klik på Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserhistorik.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg Tidsinterval i rullemenuen og derefter Altid.

5. Fjern alle markeringer undtagen for Cookies og andre data til websteder (Cookies and other site data).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.

Windows-computer

Opdater siden

1. Du kan opdatere siden ved at klikke på genindlæsningsikonet ved siden af adresselinjen.

2. Prøv Netflix igen.

Genstart din browser

1. Afslut din browser.

2. Åbn din browser igen.

3. Prøv Netflix igen.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Kontrollér tilgængelig lagerplads

Windows 7

1. Klik på Windows-ikonet for at starte menuen Start.

2. Vælg Computer blandt valgmulighederne til højre.

3. Et skærmbillede, der viser harddiske, vises med information om tilgængelig lagerplads. Hvis der er mindre end 100 MB tilgængelig lagerplads, skal du frigøre plads, inden du kan se Netflix igen.

Windows 8

1. Få vist Amuletbjælken (Charms Bar) ved at føre fingeren fra højre mod venstre på skærmen eller ved at flytte musen til det øverste højre hjørne af skærmen.

2. Vælg Indstillinger (Settings).

3. Vælg Skift pc-indstillinger (Change PC settings).

4. Vælg Pc og enheder (PC and devices).

5. Vælg Diskplads (Disk space).

6. Hvis der er mindre end 100 MB tilgængelig lagerplads, skal du frigøre plads, inden du kan se Netflix igen.

Windows 10

1. Klik på Windows-ikonet for at starte menuen Start.

2. Vælg Indstillinger (Settings) blandt valgmulighederne til venstre.

3. Vælg System

4. Vælg Lager (Storage).

5. Hvis der er mindre end 100 MB tilgængelig lagerplads, skal du frigøre plads, inden du kan se Netflix igen.

Ryd Google Chrome-browserens historik

1. I browserens øverste højre hjørne skal du klikke på Menu Tilpas, og administrer Google Chrome .

2. Klik på Indstillinger > Privatliv og sikkerhed > Ryd browserhistorik.

3. Klik på Avanceret.

4. Vælg Tidsinterval i rullemenuen og derefter Altid.

5. Fjern alle markeringer undtagen for Cookies og andre data til websteder (Cookies and other site data).

6. Klik på Ryd data.

7. Prøv Netflix igen.