Netflix-fejl tvq-st-121

Hvis du får fejlkoden tvq-st-121, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help

Det skyldes normalt et netværksforbindelsesproblem, der forhindrer din enhed i at nå Netflix. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Set-top-boks

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Start Netflix-appen igen

1. På fejlskærmen skal du vælgeAfslut eller Flere oplysninger > Afslut Netflix.

2. Åbn Netflix, og prøv igen.

Genstart dit hjemmenetværk

I dette trin skal du sørge for, at din set-top-boks og alt udstyr til dit hjemmenetværk er frakoblet som gruppe i 30 sekunder, før du tilkobler hver enhed igen en efter en.

1. Sluk eller frakobl set-top-boksen.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for set-top-boksen igen, og forsøg at se Netflix igen.