Netflix-fejl U7361-1254-C00D5212

Hvis du får fejlkoden U7361-1254-C00D5212 på din computer, skyldes det normalt, at en lydindstilling i Windows skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Vigtig ansvarsfraskrivelse: Denne artikel indeholder trin, der forklarer, hvordan du ændrer registreringsdatabasen, og er beregnet til avancerede computerbrugere. Netflix Kundesupport kan ikke hjælpe med fejlfinding i forbindelse med denne fejl, og vi anbefaler, at du kontakter en autoriseret computertekniker for at få hjælp. Der kan opstå alvorlige problemer, hvis du ændrer registreringsdatabasen forkert.

Hvis du vælger selv at udføre fejlfinding, anbefaler Microsoft, at du sikkerhedskopierer registreringsdatabasen, inden du ændrer den, så du kan gendanne den, hvis der opstår et problem. Du kan få flere oplysninger om, hvordan du sikkerhedskopierer og gendanner registreringsdatabasen, på Microsofts supportwebsted. Følg nedenstående trin til fejlfinding, når du har sikkerhedskopieret registreringsdatabasen.

1. Vælg feltet Søg (Search box) på proceslinjen, og indtast regedit.

2. Vælg regedit i appresultaterne, og vælg Ja (Yes), hvis du bliver bedt om det.

3. Find og vælg følgende registreringsdatabasemappe:

• HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Audio

4. Led efter værdien DisableProtectedAudioDG i panelet til højre.

5. Hvis værdien DisableProtectedAudioDG findes, skal du højreklikke på den og vælge Slet (Delete).

6. Afslut registreringsdatabaseeditoren.

7. Vælg søgefeltet på proceslinjen, og indtast cmd.

8. Højreklik på Kommandoprompt (Command Prompt) i appresultaterne, og vælg derefter Kør som administrator (Run as Administrator).

9. Indtast Net stop audiosrv, og tryk på Enter.

10. Indtast Net start audiosrv, og tryk på Enter.

11. Afslut kommandoprompten.

12. Prøv Netflix igen.