Netflix-fejl S7363-1260-FFFFD1C1

Hvis du får fejlkoden S7363-1260-FFFFD1C1 på din Mac-computer, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Hov, der opstod en fejl ...
Uventet fejl
Der opstod en uventet fejl. Genindlæs siden, og prøv igen.

Det skyldes en teknisk begrænsning på nogle ældre Mac-computere. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Luk medieafspillere

Luk medieafspillere, som f.eks. YouTube, iTunes og QuickTime.

1. Vælg Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen.

2. Vælg Afbryd (Force Quit).

3. Vælg medieafspillere, der fortsat kører, og vælg Gennemtving lukning (Force Quit).

4. Luk Safari, og genstart den.

5. Prøv Netflix igen.

Genstart computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Hvis det ikke løser problemet at genstarte din computer, eller hvis det kun løser problemet midlertidigt, skal du fortsætte med fejlfinding nedenfor.

Brug en anden browser eller enhed

Brug en anden browser eller en anden Netflix-understøttet enhed for at fortsætte med at se Netflix.