Netflix-fejl D7361-1254-C00D5212

Vi har problemer med din anmodning.

Denne fejl skyldes normalt, at din computer har brug for en systemopdatering for at kunne afspille Netflix.

Sådan løser du dette problem:

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.