Netflix-fejl O7701-1003

Hvis du får fejlkoden O7701-1003 på din computer, skyldes det normalt, at der er en browserindstilling, som skal ændres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opdater plugin'et WidevineCdm
  1. Skriv opera://components i adresselinjen i Opera, og tryk på Enter.

2. Find Widevine Content Decryption-modulet, og vælg Søg efter opdatering (Check for update).

3. Når status viser Komponenten er opdateret (Component updated), kan du prøve at starte Netflix igen.