Den downloadede titel viser "Udløbet"

Serier og film, som du har downloadet på din enhed, udløber efter et stykke tid. Du kan se en downloadet titel lige så mange gange, du vil, inden den udløber. Du kan se, hvor meget tid der er tilbage, før en downloadet titel udløber, på siden Downloads i Netflix-appen.

Hvis en downloadet titel er udløbet, kan du følge disse trin for at forny den.

Serier og film, som ikke længere er tilgængelige på Netflix, kan ikke downloades eller fornys igen.

Android-telefon eller -tablet

Download titlen igen
  1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Tryk på Downloads , og tryk derefter på en serie eller film.

4. Tryk på ikonet download-status  ud for en downloadet titel.

5. Tryk på Slet download .

6. Gå tilbage til serien eller filmen, og download den igen.

iPhone og iPad

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

1. Tryk på ikonet Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Tryk på Generelt (General).

3. Tryk på Dato & tid (Date & Time).

• Hvis dato og klokkeslæt ikke er korrekt, kan du enten trykke på datoen eller klokkeslættet for at foretage en ændring, eller du kan slå feltet Indstil automatisk (Set Automatically) Til.

Download titlen igen

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højreprofilknap.

3. Tryk på Downloads .

4. Ved siden af serien eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status ikon for downloadstatus.

5. Tryk på Slet download slet download.

6. Prøv at downloade serien eller filmen igen.

Netflix-app til Windows

1. Sørg for, at du har forbindelse til internettet.

2. Tryk på Menu i Netflix-appen.

3. Tryk på Mine downloads.

4. Tryk på varselsikonet ud for en udløbet download.

5. Tryk på Forny download .

Bemærk:
Visse serier og film kan kun downloades eller fornys et begrænset antal gange om året pga. studie- og licensaftaler. Hvis du får en fejlmeddelelse, som viser, at du ikke kan downloade en serie eller film igen, kan du se den, mens du er forbundet til internettet.