Netflix viser "Der er ikke tilstrækkelig plads på enheden. (10014)"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Der er ikke tilstrækkelig plads på enheden. (10014)

Det betyder, at du ikke har nok ledig lagerplads til at downloade den titel, du ønsker at se. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Slet en enkelt serie eller film

1. Tryk på Downloads øverst til højre, og tryk derefter på en serie eller en film.

2. Ud for episoden eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status .

3. Tryk på Slet download.

Slet alle downloads

1. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

2. Tryk på Menu øverst til højre.

3. Tryk på App-indstillinger.

4. Tryk på Slet alle downloads, og tryk derefter på Slet.

Hvis du ikke havde andre downloadede titler gemt på din enhed, eller hvis det at fjerne alle downloadede titler ikke skabte plads nok, er du nødt til at fjerne andet indhold, der er gemt på din enhed. Gå til Apples websted for support for at få detaljerede oplysninger om manuel sletning af indhold.