Netflix viser "Linket til ændring af adgangskode er ikke gyldigt"

I visse tilfælde vil du se fejlen:

Linket til ændring af adgangskode er ikke gyldigt (Sorry, this change password link is not valid.).

Det betyder normalt, at din enhed skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

1. Hvis du har sendt e-mails til dig selv for at nulstille din adgangskode til Netflix, skal du slette dem.

Bemærk:
    Husk at slette disse e-mails fra både din indbakke og din papirkurv.
  2. Gå til netflix.com/clearcookies, når du har slettet disse e-mails. Dette vil logge dig ud og føre dig tilbage til startsiden for Netflix.

3. Gå til netflix.com/loginhelp.

4. Indtast din e-mailadresse, og vælg derefter Fortsæt (Continue).

5. Gå tilbage til din e-mail, og følg trinnene i den nye e-mail til nulstilling af Netflix-adgangskoden.

Hvis dette ikke løser problemet, skal du prøve at få adgang til e-mailen på en anden computer, smartphone eller tablet. Klik derefter på linket. Hvis ingen af disse muligheder løser problemet, kan du prøve at bruge en anden e-mailadresse til Netflix.