Netflix-fejl U7363-1260-8004B823

Hvis du får fejlkoden U7363-1260-8004B823 på din Windows-baserede computer, indikerer det normalt et problem med gemte oplysninger eller indstillinger. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen

Bemærk:
Sletning af Netflix-appen sletter eventuelle titler, du har downloadet til enheden.
  1. Vælg Netflix i menuen Start.

2. Højreklik på Netflix-appen, eller tryk på den og hold den nede.

3. Der vil blive vist et pop op-vindue. Vælg Fjern (Uninstall).

4. Vælg Afinstaller (Uninstall) igen.

Installer Netflix-appen igen

1. Vælg Butik (Store) i menuen Start.

2. Vælg Søg (Search) øverst til højre på skærmen.

3. Indtast Netflix i søgefeltet, og tryk på Enter.

4. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

5. Vælg Installer (Install).

• Hvis du bliver bedt om at logge ind, skal du logge ind med dine oplysninger fra Microsoft.

6. Når opdateringerne er gennemført, skal du starte appen og forsøge at se Netflix igen.