Netflix-fejl NQL.22007

Hvis du får fejlkoden NQL.22007 på din Android-baserede telefon eller tablet, ledsages den ofte af en af følgende meddelelser:

Den årlige downloadgrænse er nået
Visse serier og film kan kun downloades et begrænset antal gange om året. (NQL.22007)
Downloadgrænse
Du har nået den årlige downloadgrænse for denne video. (NQL.22007)

Det angiver, at du har nået det maksimale antal downloads for en bestemt tv-serie eller film.

Nogle serier og film kan kun downloades et begrænset antal gange pr. år pr. konto. Hvis du vil se serien eller filmen i løbet af året, skal du oprette forbindelse til internettet og streame. Ellers kan du vælge at downloade en anden serie eller film.