Netflix viser "Du har nået den årlige downloadgrænse for denne video. (10016-22007)"

I visse tilfælde vil du få en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Du har nået den årlige downloadgrænse for denne video. (10016-22007)

Det angiver, at du har nået det maksimale antal downloads for en bestemt serie eller film.

Nogle serier og film kan kun downloades et begrænset antal gange pr. år pr. konto. Hvis du vil se serien eller filmen før denne dato, skal du oprette forbindelse til internettet og streame. Ellers kan du vælge at downloade en anden serie eller film.