Netflix viser "Problem ved afspilning af element. Prøv igen senere ... (-11839)"

I visse tilfælde vil du se en fejl på dit Apple TV, der viser:

Problem ved afspilning af element. Prøv igen senere ... (-11839) (A problem occured while playing this item. Try again later... (-11839))

Det skyldes normalt oplysninger, som er gemt på enheden, og som skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Installer Netflix-appen igen

Slet Netflix

1. Markér Netflix-appen fra startskærmen på dit Apple TV.

2. Tryk og hold på midten af fjernbetjeningens berøringsoverflade eller klikpude, indtil Netflix-appen begynder at ryste.

3. Tryk på knappen Afspil/Pause for at slette appen.

4. Vælg Slet for at bekræfte.

Geninstaller Netflix

1. Åbn App Store på startskærmen til Apple TV.

2. Søg efter Netflix for at finde appen, og tryk derefter på Installer.