Sådan bruger du synstolkning til downloads

Følg trinnene til din enhed for at se downloadede serier og film med synstolkning.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Fra startskærmen på din enhed skal du vælge Indstillinger (Settings).

2. Vælg Tilgængelighed (Accessibility).

• På enheder med iOS 12 og lavere skal du vælge Generelt (General) > Tilgængelighed (Accessibility).

3. Vælg Lydbeskrivelser (Audio Descriptions).

4. Skift kontakten til Til (On).

5. Gå tilbage til Netflix-appen.

6. Når du afspiller en downloadet titel, skal du trykke på muligheden Lyd og undertekster på afspillerens menu.

7. Sørg for, at din valgte lydindstilling indeholder Synstolkning.

8. Vend tilbage til afspilning af serien eller filmen med synstolkning aktiveret.

Android-telefoner og -tablets

1. Åbn Netflix-appen.

2. Når du afspiller en downloadet titel, skal du trykke på muligheden Lyd og undertekster (Audio & Subtitles) på afspillerens menu.

3. Sørg for, at din valgte lydindstilling indeholder Synstolkning (Audio Description).

4. Vend tilbage til afspilning af serien eller filmen med synstolkning aktiveret.

Bemærk:
Hvis du har en downloadet serie eller film, som du vil se med synstolkning, skal du slette titlen og downloade den igen, når du har aktiveret denne indstilling.