Netflix-fejl F7399-1260

Hvis du får fejlkoden F7399-1260 på din computer, skyldes det normalt en browser-udvidelse, der forhindrer Netflix i at fungere korrekt. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Deaktiver udvidelser i Firefox
  1. I browserens øverste højre hjørne skal du vælge Menu knappen menu.

2. Klik på Tilføjelsesprogrammer og temaer (Add-ons and themes), og klik derefter på Udvidelser (Extensions).

3. Under Aktiveret (Enabled) skal du klikke på knappen ud for udvidelsen for at deaktivere den.

4. Afslut og åbn Firefox igen, og prøv Netflix igen.