Cast-ikonet mangler på Chromecast

Hvis du mangler ikonet Cast , når du prøver at se Netflix på din Chromecast, skyldes det normalt, at den enhed, du prøver at caste fra, skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed.

Android-telefon eller -tablet

Sørg for, at din Android-baserede enhed og Chromecast er på samme netværk

1. Åbn appen Google Home på din Android-baserede enhed.

2. Tryk på fanen Start (Home) nederst til venstre på skærmen.

3. Rul ned til afsnittet  Enheder (Devices), og find din Chromecast.

• Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk som din Android-enhed.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, kan den være forbundet til et andet netværk end din Android-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

4. Når din Chromecast er på det samme netværk som din Android-baserede enhed, kan du prøve at starte Netflix igen.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din Android-enhed. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Google Home- og Google Play-tjenester

1. Åbn Google Play Butik.

2. Tryk på Menu , og vælg derefter Mine apps (My Apps).

3. Vælg Google Home, hvis det er angivet, og tryk derefter på Opdater (Update).

4. Vælg Google Play-tjenester, hvis det er angivet, og tryk derefter på Opdater (Update).

5. Når begge apps er opdaterede, kan dy prøve Netflix igen.

Du skal muligvis genstarte din enhed for at fuldføre opdatering af apps.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Slet specialtegn

Netflix-appen kan have problemer med emoji eller specialtegn i din Chromecasts navn. Sådan løser du dette problem:

1. Åbn appen Google Home på din mobil eller tablet.

2. Tryk på din Chromecasts navn i listen over enheder.

3. Tryk på ikonet for Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger (Device information).

4. Tryk på Enhedsnavn (Device name), og fjern emoji og specialtegn.

5. Tryk på Gem.

6. Åbn Netflix-appen, og prøv igen.

Bemærk:
For ændre navnet på din Chromecast skal din mobil eller tablet være tilknyttet det samme wi-fi-netværk som din Chromecast.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen, og tryk på Mere ikonet mere eller på dit profilikonprofilikon.

2. Rul ned, og vælg Log ud.

3. Tryk på Log ud (Sign Out) igen for at bekræfte handlingen.

4. Når du er logget ud, skal du logge ind og prøve Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollér dit wi-fi-netværk for Chromecast

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Kig efter din Chromecast på listen over enheder i fanen Home.

• Hvis din Chromecast står på listen, bruger den samme wi-fi som din iPhone, iPad eller iPod touch.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, bruger den måske et andet wi-fi end din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå til Googles supportwebsite for at se trin til at rette det.

3. Når din Chromecast bruger det samme netværk som din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve at starte Netflix igen.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Slet specialtegn

Netflix-appen kan have problemer med emoji eller specialtegn i din Chromecasts navn. Sådan løser du dette problem:

1. Åbn appen Google Home på din mobil eller tablet.

2. Tryk på din Chromecasts navn i listen over enheder.

3. Tryk på ikonet for Indstillinger og derefter Enhedsoplysninger (Device information).

4. Tryk på Enhedsnavn (Device name), og fjern emoji og specialtegn.

5. Tryk på Gem.

6. Åbn Netflix-appen, og prøv igen.

Bemærk:
For ændre navnet på din Chromecast skal din mobil eller tablet være tilknyttet det samme wi-fi-netværk som din Chromecast.

Windows-baseret computer eller Mac-computer

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.