Kan ikke finde knappen "Cast" i Netflix-appen

Hvis du mangler ikonet "Cast" , når du prøver at se Netflix på din Chromecast, er den muligvis ikke på samme netværk som din mobile enhed, eller du er muligvis nødt til at begynde fejlfinding.

Bemærk:
Hvis du kan se Cast-ikonet, og din Chromecast eller dit tv ikke bliver vist, når du trykker på ikonet, kan du i stedet følge disse trin.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Android-telefon eller -tablet

Muligheden for at bruge en mobilenhed til at se Netflix på et tv er ikke tilgængelig på et abonnement med reklamer. Hvis du vil se Netflix på dit tv via en mobilenhed, skal du skifte til et abonnement uden reklamer.

Kontrollér dit wi-fi-netværk for Chromecast

1. Åbn appen Google Home på din Android-mobil eller -tablet. Hvis du ikke har den, kan du hente den i Google Play Butik.

2. Tryk på ikonet Start nederst til venstre, og rul derefter ned for at finde din Chromecast.

• Hvis du ikke kan finde din Chromecast, eller den vises som Offline, kan du være nødt til at sætte den i stikket eller slutte den til samme netværk som din mobil eller tablet. Følg Googles trin til at slutte din Chromecast til et andet netværk.

• Hvis din Chromecast vises som On, er den på det rigtige netværk.

3. Prøv Netflix igen.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Opdater Google Home- og Google Play-tjenester

Du kan være nødt til at opdatere Google Home-appen og Google Play Services-appen.

Sådan opdaterer du apps på din mobil:

Bemærk:
Hvis du ikke er tilsluttet wi-fi, eller hvis du vil spare på dine mobildata, kan du også følge Googles trin til at opdatere hver app individuelt.
  1. Åbn appen Google Play Butik.

2. Tryk på profilikonet.

3. Under Tilgængelige opdateringer skal du trykke på Opdater alt. Hvis du ikke ser denne mulighed, betyder det, at dine apps allerede er opdaterede.

4. Prøv Netflix igen, når opdateringerne er installeret.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Log af Netflix

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på Log ud , og tryk derefter på Log ud for at bekræfte.

5. Log på Netflix, og prøv igen.

iPhone og iPad

Muligheden for at bruge en mobilenhed til at se Netflix på et tv er ikke tilgængelig på et abonnement med reklamer. Hvis du vil se Netflix på dit tv via en mobilenhed, skal du skifte til et abonnement uden reklamer.

Kontrollér dit wi-fi-netværk for Chromecast

1. Åbn appen Google Home  på din iPhone eller iPad. Hvis du ikke har den, kan du hente den i App Store .

2. Tryk på ikonet Start nederst til venstre, og rul derefter ned for at finde din Chromecast.

• Hvis du ikke kan finde din Chromecast, eller den vises som Offline, skal du tjekke, at den sidder i stikket, og at den er tilsluttet det samme trådløse netværk som din iPhone eller iPad. Følg Googles trin til at slutte din Chromecast til det rigtige netværk.

• Hvis din Chromecast vises som On, er den på det rigtige netværk.

3. Åbn Netflix, og prøv igen.

Sluk for din Chromecast, og tænd den igen

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Windows-computer eller Mac-computer

Slå Chrome-udvidelser fra

Hvis du bruger Chrome, kan du slå unødvendige udvidelser fra.

1. Indtast chrome://extensions i Chromes adresselinje.

2. Slå aktiverede udvidelser fra.

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke slås fra.
  3. Prøv Netflix igen.

Hvis disse trin løser dit problem, kan du prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at fastlægge, hvilken udvidelse der forhindrer Netflix i at fungere korrekt.