Ikonet Cast mangler, når jeg prøver at se Netflix på min Chromecast.

Hvis du mangler ikonet Cast, når du prøver at se Netflix på din Chromecast, skyldes det normalt, at der er oplysninger på den enhed, du prøver at caste fra, som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Sørg for, at din Android-baserede enhed har forbindelse til det samme trådløse netværk som din Chromecast

1. Åbn appen Google Home på din Android-baserede enhed.

2. Tryk på knappen Enheder (Devices) øverst til højre på skærmen.

3. Find din Chromecast.

• Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, har den muligvis forbindelse til et andet netværk end din Android-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

4. Når din Chromecast er på det samme netværk som din Android-baserede enhed, kan du prøve at starte Netflix igen.

Log af Netflix

1. Tryk på Menu-knappen ( eller ) i Netflix-appens øverste venstre hjørne.

2. Rul ned, og vælg Log ud (Sign Out).

3. Bekræft at du vil logge ud.

4. Når du er logget ud, skal du logge ind og prøve Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Sørg for, at din iOS-baserede enhed har forbindelse til det samme trådløse netværk som din Chromecast
  1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Tryk på knappen Enheder (Devices) øverst til højre på skærmen.

3. Find din Chromecast.

• Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, har den muligvis forbindelse til et andet netværk end din iOS-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

4. Når din Chromecast er på det samme netværk som din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve at starte Netflix igen.

Windows-baseret computer eller Mac-computer

Deaktiver Chrome-udvidelser

Hvis du bruger Chrome, kan du eventuelt deaktivere unødvendige udvidelser, inden du forsøger igen. Sådan deaktiverer du udvidelser i Chrome:

1. Indtast chrome://extensions i adresselinjen i Chrome.

2. Fjern markeringen af de felter, der viser Aktiveret (Enabled) på listen med udvidelser.

3. Prøv Netflix igen

Hvis disse trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at se, hvilken udvidelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.