Ikonet Cast mangler, når jeg prøver at se Netflix på min Chromecast.

Hvis du mangler ikonet Cast, når du prøver at se Netflix på din Chromecast, skyldes det normalt, at der er oplysninger på den enhed, du prøver at caste fra, som skal opdateres. Følg nedenstående trin til fejlfinding på enheden for at løse problemet.

Android-telefon eller -tablet

Sørg for, at din Android-baserede enhed har forbindelse til det samme trådløse netværk som din Chromecast

1. Åbn appen Google Home på din Android-baserede enhed.

2. Tryk på knappen Enheder (Devices) øverst til højre på skærmen.

3. Find din Chromecast.

• Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk som din Android-enhed.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, har den muligvis forbindelse til et andet netværk end din Android-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

4. Når din Chromecast er på det samme netværk som din Android-baserede enhed, kan du prøve at starte Netflix igen.

Log af Netflix

1. Mens du er i Netflix-appen skal du trykke på knappen Menu i det øverste venstre hjørne eller knappen Mere i nederste højre hjørne.

2. Rul ned, og vælg Log ud (Sign Out).

3. Bekræft at du vil logge ud.

4. Når du er logget ud, skal du logge ind og prøve Netflix igen.

Genstart din Android-telefon eller -tablet

1. Sluk for din Android-mobil eller -tablet ved at holde tænd/sluk-knappen nede.

2. Bekræft, at du ønsker at slukke din Android-enhed.

3. Tryk derefter på tænd/sluk-knappen igen for at tænde for din Android-baserede enhed igen.

4. Prøv at starte Netflix igen, når din Android-enhed er klar.

iPhone, iPad eller iPod touch

Sørg for, at din iOS-baserede enhed har forbindelse til det samme trådløse netværk som din Chromecast

1. Åbn appen Google Home på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Tryk på knappen Enheder (Devices) øverst til højre på skærmen.

3. Find din Chromecast.

• Hvis din Chromecast står på listen, er den på det samme netværk som din iOS-enhed.

• Hvis din Chromecast ikke står på listen, har den muligvis forbindelse til et andet netværk end din iOS-baserede enhed. Gå til Googles supportwebsted for at få hjælp til at skifte netværk.

4. Når din Chromecast er på det samme netværk som din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve at starte Netflix igen.

Genstart din Chromecast

1. Tag din Chromecast ud fra strømkilden i 15 sekunder.

2. Sæt den i igen, og lad Chromecast genstarte.

3. Prøv at starte Netflix igen, når Chromecast er klar igen.

Windows-baseret computer eller Mac-computer

Deaktiver Chrome-udvidelser

Hvis du bruger Chrome, kan du eventuelt deaktivere unødvendige udvidelser, inden du forsøger igen. Sådan deaktiverer du udvidelser i Chrome:

1. Indtast chrome://extensions i adresselinjen i Chrome.

2. I listen over udvidelser kan du slå udvidelser fra, som i øjeblikket er aktiveret (for aktive udvidelser er knappen blå).

Bemærk:
    Udvidelser angivet under Chrome Apps skal ikke deaktiveres.
  3. Prøv Netflix igen

Hvis disse trin løser dit problem, kan du eventuelt prøve at aktivere dine udvidelser en efter en for at se, hvilken udvidelse der forhindrer sider på Netflix-webstedet i at blive indlæst korrekt.