Netflix-fejl S7363-1260-FFFFD089

Hvis du får fejlkoden S7363-1260-FFFFD089, når du ser Netflix på din Mac-computer, skyldes det normalt, at oplysninger, der er gemt i din browser, skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Luk medieafspillere

Luk medieafspillere, som f.eks. YouTube, iTunes og QuickTime.

1. Vælg Apple-ikonet øverst til venstre på skærmen.

2. Vælg Afbryd (Force Quit).

3. Vælg medieafspillere, der fortsat kører, og vælg Gennemtving lukning (Force Quit).

4. Luk Safari, og genstart den.

5. Prøv Netflix igen.

Fjern webstedsdata fra Netflix

1. Gå til Safari-menuen øverst til venstre i din browser.

2. Vælg Indstillinger.

3. Vælg Anonymitet.

4. Under Cookies og data fra websteder skal du vælge Detaljer eller Administrer webstedsdata.

5. Søg efter Netflix.

6. Vælg Fjern.

7. Vælg Fjern nu.

8. Når webstedsdataene for Netflix er slettet, skal du gennemtvinge lukning af Safari og prøve at starte Netflix igen.

Sådan gennemtvinges lukning af Safari:

1. Vælg Apple-ikonet øverst til venstre i browseren.

2. Vælg Afbryd.

3. Vælg Safari.

4. Vælg Afbryd.

5. Bekræft dit valg.

6. Prøv Netflix igen.

Brug en anden browser eller enhed

Brug en anden browser eller en anden Netflix-understøttet enhed for at fortsætte med at se Netflix.