Netflix-fejl NW-6-404

Hvis du får fejlkoden NW-6-404, skyldes det normalt, at din enhed skal opdateres. Følg nedenstående trin for din enhed for at løse problemet.

Android TV

Kontrollér, at din enhed understøtter streaming

Hvis du får denne fejl på en Android-baseret streamingafspiller eller et Android-baseret smart-tv, skal du kontrollere, at du har installeret Netflix-appen fra Google Play Butik.

Hvis du ikke kan finde Netflix-appen i Google Play Butik, er din enhed ikke kompatibel med Netflix. Du er nødt til at bruge en anden enhed.

Smart-tv

Genindlæs Netflix-appen
  1. Vælg Flere oplysninger (More Details) på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix (Reload Netflix).

3. Prøv Netflix igen, når appen er indlæst igen.