Netflix-fejl tvq-pb-101 (5.2.101)

Denne fejl opstår, når et netværksproblem forhindrer din enhed i at få forbindelse til Netflix.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Samsung-tv

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Nulstil Samsung Smart Hub

Hvis du bruger en Samsung-enhed, er du muligvis nødt til at nulstille Samsungs Smart Hub. Gå til Samsungs supportwebsted, eller kontakt Samsung for at få hjælp til at nulstille din Smart Hub.

LG TV

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Genopret forbindelse mellem dit tv og internettet

Hvis dit LG-tv er forbundet via wi-fi:

Disse trin vil fjerne wi-fi-indstillingerne på dit tv. Før du udfører disse trin, skal du have navnet på dit wi-fi-netværk og adgangskoden ved hånden.
  1. Tryk på Home på LG-fjernbetjeningen.

2. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger.

3. Til venstre skal du vælge Netværk > Wi--fi-forbindelse.

4. Find wi-fi-navnet, og vælg derefter X for at fjerne forbindelsen.

5. Opret forbindelsen igen ved at vælge wi-fi-navnet og indtaste adgangskoden.

6. Prøv Netflix igen.

Hvis dit LG-tv er forbundet via et kabel:

1. Tryk på Home på LG-fjernbetjeningen.

2. Øverst til højre skal du vælge Indstillinger.

3. Fra venstre skal du vælge Netværk > Kabelforbindelse (Ethernet).

4. Vælg Rediger, og vælg derefter Indstil automatisk to gange.

5. Prøv Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk for din enhed, og tag stikket ud af dit modem og din router.

2. Vent 30 sekunder, og tilslut modem og router igen.

3. Vent 1 minut, og tænd for din enhed igen.

4. Prøv Netflix igen.

Bemærk:
Nogle enheder, modemmer og routere kan være længere tid om at få forbindelse til internettet igen.

Alle øvrige tv'er

Genstart enheden

1. Sluk enheden. Hvis enheden er udstyret med en strømkabel, skal du tage det ud.

2. Sørg for, at enheden er helt slukket, ikke kun i dvale eller standby.

3. Lad enheden være slukket i 15 sekunder.

4. Tænd for enheden, og forsøg at se Netflix igen.

Xbox One

Log på Xbox Live

1. For at knytte din Xbox til din Netflix-konto skal du sørge for, at du er logget på din Xbox Live-konto.

2. Prøv at se Netflix igen, når du er logget ind.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Afinstaller og installer Netflix-appen igen

Fjern Netflix-appen:

1. Start fra Xbox Dashboard.

2. Vælg Mine spil og apps (My Games & Apps).

Bemærk:
    Du kan være nødt til at rulle ned for at se denne valgmulighed.
  3. Vælg Apps blandt valgmulighederne til venstre.

4. Markér Netflix-appen, og tryk på knappen Menu på controlleren.

5. Vælg Administrer app (Manage App).

6. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All).

7. Vælg Afinstaller alt (Uninstall All) igen for at bekræfte.

Installer Netflix-appen igen:

1. Begynd fra startskærmen (Home) på din Xbox One.

2. Rul til højre for at få adgang til Store.

3. I afsnittet Apps skal du vælge Netflix.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Netflix, skal du vælge Søg i alle apps (Search all apps) for at søge efter Netflix.
  4. Vælg Installer (Install).

5. Når appen er downloadet, skal du vælge Start (Launch) for at logge på og prøve Netflix igen.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl spilkonsollen.

2. Tag ledningen til dit modem (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for spilkonsollen igen, og forsøg at se Netflix igen.

Kontakt din internetudbyder

Hvis trinnene ikke hjælper dig med at udbedre problemet, kan du kontakte din internetudbyder for at få hjælp til at løse problemet med netværksforbindelsen.