Netflix-fejl NQL.22005

Hvis du får fejlkoden NQL.22005 på din Android-baserede telefon eller tablet, ledsages den ofte af en af følgende meddelelser:

For mange videoer downloadet
Du er nødt til at fjerne downloads fra denne enhed eller fra en anden enhed omfattet af dit abonnement. (NQL.22005)
Downloadfejl
Du har for mange downloadede videoer. Slet en video, og prøv igen. (NQL.22005)

Det betyder, at du har overskredet det maksimale antal samtidigt downloadede titler fra den samme licensaftale.

Vores indhold licenseres normalt i bundter af titler fra individuelle studier og distributører. I nogle tilfælde kan der være begrænsninger på antallet af titler fra den samme aftale, som du kan downloade på samme tid. Vi håndhæver kun disse begrænsninger i tilfælde, hvor vores licensaftaler kræver, at vi gør det. Vi kan normalt tilbyde, at du kan downloade komplette sæsoner af serier samtidigt, men du kan støde på denne fejl, hvis du downloader flere episoder fra forskellige sæsoner.

Det er ofte nok at slette downloads, som du er færdig med at se, for at løse denne fejl.

Fjern downloads på din enhed

Sådan fjerner du et enkelt download:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre

3. Tryk på Downloads , og tryk derefter på en serie eller film.

4. Ud for episoden eller filmen med problemet skal du trykke på ikonet for download-status .

5. Tryk på Slet download .

Sådan fjerner du alle downloads:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Tryk på Slet alle downloads , og tryk derefter på OK.